De Praktijk

Welkom op de pagina van Tandartsenpraktijk Sanitas.

Een gezond gebit draagt bij aan een goede lichamelijke gezondheid. Om uw gebit gezond te houden en/of om grotere problemen in de toekomst te voorkomen is het belangrijk om regelmatig uw gebit te laten controleren door uw tandarts. Wij adviseren u om twee keer per jaar op controle te komen bij ons. Gedurende deze controle wordt uw gebit door de tandarts gecontroleerd op: gaatjes, de condities van uw tandvlees en mondslijmvliezen, de randaansluiting van vullingen, de aanwezigheid van tandsteen en mogelijke aanwezige ontstekingen.
U kunt ons bellen voor een afspraak.

Wij bieden zorg op maat in een vriendelijke, moderne en professionele omgeving. Naast hoogwaardige tandheelkundige controles en behandelingen kunnen onze patiënten bij ons terecht voor alle preventieve mondhygiëne behandelingen.

Onze praktijk is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde.

Behandelingen

Tandartsenpraktijk Sanitas staat voor kwalitatieve, duurzame tandheelkunde en patiënttevredenheid. U kunt bij ons terecht voor al uw algemene tandartsbehandelingen zoals:

 • Periodieke controles
 • Preventieve mondzorg & Gebitsreiniging
 • Vullingen
 • Wortelkanaalbehandelingen
 • Kronen & Bruggen
 • Facings
 • Protheses
 • Gebitsbeschermers
 • Implantologie

Tarieven & Betalingen

De betaling van de behandelingen die u ondergaat bij onze praktijk loopt via Anders Medical Factoring. Anders Medical Factoring kan de behandeling meestal direct declareren bij uw zorgverzekering, mits u een aanvullende tandartsverzekering heeft afgesloten.

Als uw limiet is overschreden of geheel niet verzekerd bent voor de tandarts, ontvangt u van Anders Medical Factoring een acceptgiro om het resterende bedrag te voldoen. U kunt de rekening uiteraard ook direct betalen na uw behandeling en vervolgens eventueel indienen bij uw zorgverzekering, die u dan uitbetaalt.
De prestatiecodes en tarieven voor tandheelkundige zorg zijn vastgelegd door de overheid via de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Klachten

Wij willen graag ons werk professioneel uitvoeren en vinden het belangrijk dat u ons vertrouwt. Desondanks is het mogelijk dat u geen goed gevoel heeft na contact met een medewerker van onze praktijk. Wij willen dat dan zo snel mogelijk weten, zodat wij dit met u kunnen bespreken en wij ervan kunnen leren.

Dit kunt u online doen met dit klachtenformulier of het schriftelijk in te vullen in de praktijk.

Onze klachtenfunctionaris neemt uw klacht dan in behandeling.
Bent u daarna nog niet tevreden? Dan kunt u een schriftelijke klacht indienen bij de onderstaande Klachtencommissie in onze regio.
U kunt zich ook direct tot de klachtencommissie wenden, maar wij hopen dat u eerst contact met ons opneemt.


Geelgors 1
3435 CA Nieuwegein
Tel: 030 – 60 76 276

Links

Spoed

Buiten de reguliere werktijden van Tandartsenpraktijk Sanitas kunt u voor ongevallen, nabloedingen en pijnklachten terecht bij de Mondzorg Poli Tandartsen Amsterdam aan Slotervaart Ziekenhuis:

Telefoonnummer voor maken afspraak (dag en nacht bereikbaar) +31 (0) 20 5124113

Telefoonnummer algemeen +31 (0) 20 5125131

Algemene voorwaarden

Op deze pagina kun je onze onze algemene voorwaarden bekijken en downloaden. Klik hier om onze algemene voorwaarden te bekijken.

INSCHRIJVEN
 • Bos en Lommerweg 357
  1061 DH Amsterdam
 • Maandag t/m vrijdag 08.00 – 17.00u.
  Zaterdag 9.00 – 17.00u.

 • Tel.: (020) 782 00 25

 • Fax: (020) 475 19 89