De Praktijk

Welkom op de pagina van Tandartsenpraktijk Sanitas.

Tandartsenpraktijk Sanitas is in december 2013 geopend en is gevestigd aan de Bos en Lommerweg 357 te Amsterdam.

Behandelingen

Tandartsenpraktijk Sanitas staat voor kwalitatieve, duurzame tandheelkunde en patiënttevredenheid. U kunt bij ons terecht voor al uw algemene tandartsbehandelingen zoals:

  • Periodieke controles
  • Preventieve mondzorg & Gebitsreiniging
  • Vullingen
  • Wortelkanaalbehandelingen
  • Kronen & Bruggen
  • Facings
  • Protheses
  • Gebitsbeschermers

Tarieven & Betalingen

De betaling van de behandelingen die u ondergaat bij onze praktijk loopt via Famed. Famed kan de behandeling meestal direct declareren bij uw zorgverzekering, mits u een aanvullende tandartsverzekering heeft afgesloten.
Als uw limiet is overschreden of geheel niet verzekerd bent voor de tandarts, ontvangt u van Famed een acceptgiro om het resterende bedrag te voldoen.
U kunt de rekening uiteraard ook direct betalen na uw behandeling en vervolgens eventueel indienen bij uw zorgverzekering, die u dan uitbetaalt.
De prestatiecodes en tarieven voor tandheelkundige zorg zijn vastgelegd door de overheid via de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en zijn geldig tot 31-12- 2016.
U kunt deze tarieven vinden via deze link.

Afspraken

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met onze praktijk via het nummer 020 – 782 00 25.
Uiteraard kunt u ook langskomen en bij de balie een afspraak maken. Bij verhindering voor  uw afspraak wordt u verzocht om 48 uur van te voren uw afspraak te verzetten. Anders zijn we genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Klachten

Heeft u een klacht over ons handelen of bent u niet tevreden over onze tandartsenpraktijk, dan kunt u hier een opmerking van maken via de NMT klachtenregeling. We stellen het op prijs als u bij een ontevredenheid of een klacht u zich eerst wendt tot onze praktijk of het bestuur van Sanitas Gezondheidscentra.

Links

www.allesoverhetgebit.nl

www.tandartsennet.nl

www.tandartsplein.nl

INSCHRIJVEN
AFSPRAAK MAKEN
Spoed

Mathenesserlaan

 Maandag t/m vrijdag 08.00 – 17.00. Donderdagavond 18.00 – 21.00
Zaterdag 9.00 – 17.00

 Tel.:(010) 820 22 11

Fax:(010) 476 66 91

tandartsen@sanitas.nl