Wij zijn open voor studenten!

Dinsdag 15 november 2022

Als Sanitas Huisartsenpraktijken zitten wij onder meer in Rotterdam in West. Een prima locatie voor studenten. Als je in Rotterdam woont en studeert is het verstandig om ook in Rotterdam een huisarts te hebben. Wij hebben veel ervaring met jongeren en hun specifieke medische vragen. Zeker als je net op kamers woont komt er nogal wat op je af. Wij zijn digitaal makkelijk bereikbaar op elk gewenst moment van de dag voor je vragen of het maken van een afspraak. Ook kan je makkelijk en snel digitaal herhaalmedicatie aanvragen. Of het nu gaat om sportblessures, een SOA-test of psychologische hulp, wij kunnen je helpen en zetten ons in voor jouw gezondheid! Kom langs of schrijf je onmiddellijk in.

Huisartsen nieuws

 • 29 mei 2024

  Volg je zorg

  Op Volgjezorg kunt u toestemming geven om uw medische gegevens te delen met sommige zorgverleners in meerdere regio’s.

  Lees verder

 • 15 maart 2024

  Ramadan en uw gezondheid

  Als je vast en medicijnen gebruikt, kan je lichaam anders reageren op medicijnen. Bespreek met de huisarts of de praktijkondersteuner hoe je veilig kan meedoen aan Ramadan.

  Lees verder

 • 4 maart 2024

  Wereld Obesitas Dag

  Maandag 4 maart is het Wereld Obesitas Dag en samen willen wij hier bewustwording voor creëren. Obesitas is een door de WHO erkende ziekte.

  Lees verder