Volg je zorg

Woensdag 29 mei 2024

Betere zorg door goede informatie. Ziekte, een blessure of een ongeval komt vaak onverwachts. Daardoor kunt u terechtkomen bij een onbekende arts, een andere apotheek of de huisartsenpost. Dan is het belangrijk dat die zorgverlener uw actuele medische gegevens kan inzien. Zo krijgt de zorgverlener een goed beeld van uw medische situatie en krijgt u de juiste zorg.

Altijd uw gegeven snel bij de hand
Zorgverleners maken daarom gebruik van een beveiligd netwerk om medische gegevens te delen met andere zorgverleners: de zorginfrastructuur van het Landelijke Schakelpunt (LSP). Via LSP kunnen zorgverleners de belangrijkste gegevens uit uw huisartsendossier opvragen en een overzicht krijgen van de medicijnen die u gebruikt.

Alleen met uw toestemming – Heeft u het al geregeld?
https://www.volgjezorg.nl/

Huisartsen nieuws

 • 15 maart 2024

  Ramadan en uw gezondheid

  Als je vast en medicijnen gebruikt, kan je lichaam anders reageren op medicijnen. Bespreek met de huisarts of de praktijkondersteuner hoe je veilig kan meedoen aan Ramadan.

  Lees verder

 • 4 maart 2024

  Wereld Obesitas Dag

  Maandag 4 maart is het Wereld Obesitas Dag en samen willen wij hier bewustwording voor creëren. Obesitas is een door de WHO erkende ziekte.

  Lees verder

 • 27 februari 2024

  De Twijfeltelefoon

  De Twijfeltelefoon is bereikbaar voor vragen over anticonceptie. Vrouwen die twijfels hebben over de pil, kunnen anoniem bellen met 088-7555777

  Lees verder