Tanden bleken

Wilt u graag een wit gebit?
Onze bleekmethode werkt goed en is veilig.

Uw allerwitste glimlach

Snel, veilig en effectief: met een speciale lamp kunt u al tijdens één bezoek aan uw tandarts een stralende, witte glimlach hebben.

Licht technologie voor krachtig bleken

De Philips Zoom! Whitespeed gebruikt een eigen LED-lichttechnologie. Deze versnelt het bleekproces. De Zoom WhiteSpeed Whitening LED Accelerator geeft 100% sterkere lichtintensiteit dan de sterkste andere professionele bleeklamp en is even veilig.

De behandeling

Voor we met de behandeling beginnen, controleren we altijd eerste de gezondheid van uw gebit. Als er tandplaque of tandsteen aanwezig is, wordt er eerst even gereinigd. Vervolgens wordt uw tandvlees goed bedekt met watten rollen en een soort witte vloeibaar laagje wat uitgehard wordt. Nadat uw tandvlees goed is bedekt kunnen we starten met de eerste sessie. Er wordt in totaal 4 sessies van 15 minuten gebleekt. Tussen de sessies door wordt telkens een nieuw laagje whitening gel op uw tanden aangebracht.

Het resultaat

Het resultaat verschilt per persoon. Dit hangt af van de oorspronkelijke kleur van uw tanden en de conditie van uw gebit. Met deze bleekmethode krijgt u het best mogelijke resultaat
Let op: bij het bleken van tanden worden vullingen, kronen, bruggen en facings niet witter! Deze hebben namelijk een andere samenstelling waardoor de bleekvloeistof niet werkt.

Nazorg

Het glazuur van uw gebit kan na de behandeling tijdelijk iets kwetsbaarder zijn. Wij adviseren u dan ook om de eerste twee à drie uur na de behandeling niets te eten. U kunt wel water of melk drinken. Daarnaast raden wij u aan om tot 48 uur na de behandeling niet te roken en geen dranken en/of voedingsmiddelen te benuttigen die kleurstoffen bevatten, zoals:

koffie en thee
rode wijn
donkergekleurde frisdranken (cola, cassis)
zure fruitsoorten (sinaasappel, mandarijn, citroen)
rode sauzen (ketchup, curry)
rood vlees
melk/puur chocolade

Wat kost tanden bleken?

Onze methode voor het bleken van tanden werkt goed en is veilig.
U betaalt een vaste prijs van €275,- voor uw gehele onder- en bovengebit.

Mocht het zo zijn dat u in de toekomst de witte kleur van uw tanden wilt bijhouden, dan is het mogelijk dat u zelf thuis bleekt. Hoe gaat dit in zijn werk? Er wordt eerst een afdruk gemaakt van uw gebit. Hiervan maakt de tandtechnicus een bitje van kunststof, de bleeklepel. Hiermee wordt de bleekvloeistof op de tanden aangebracht. U moet het bitje vervolgens 6 tot 8 uur dragen. U krijgt hiervoor duidelijke uitleg en een folder mee die u thuis kunt doorlezen. Dit is niet in de prijs zoals eerder genoemd inbegrepen.