Prettige zomervakantie!

Zaterdag 29 juli 2023

De zomer is aangebroken en terwijl u zich voorbereidt op vakantie, vergeet alstublieft niet het belang van uw mondgezondheid! Onze tandartsenpraktijken blijven gedurende de zomervakantie geopend! Wij hechten waarde aan uw mondgezondheid en staan klaar om uw mooie glimlach te behouden.

We willen u hierbij informeren dat onze tandartsenpraktijken in de zomermaanden geopend zijn en dat al onze diensten doorgaan. Met onze deskundige tandartsen en ervaren personeel staan we klaar om aan uw behoeften te voldoen. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder periodieke controles, gebitsreiniging, vullingen, wortelkanaalbehandelingen, tandextracties en esthetische tandheelkunde.

Bovendien willen we u enkele speciale tips geven om uw mondgezondheid in de zomer te behouden:

Vakantietips: Als u vakantieplannen heeft, raden we u aan om uw tandcontrole vóór uw vakantie te plannen om uw mondgezondheid te laten controleren.
Verkoelende Drankjes: In de warme zomermaanden kunt u verfrissende drankjes consumeren, maar vergeet niet dat koolzuurhoudende dranken schade kunnen veroorzaken aan het tandglazuur. Vergeet niet voldoende water te drinken!
Mondhygiëne: Blijf regelmatig uw tanden poetsen en flossen, zelfs tijdens uw vakantie. Zorg ervoor dat u uw mondgezondheid op reis behoudt.
Sport en Tandbescherming: Als u deelneemt aan sportactiviteiten tijdens de zomer, vergeet dan niet om een tandbeschermer te dragen. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn en ongelukken tijdens het sporten te voorkomen.

Houd in uw achterhoofd ook dat een tandartscontrole na de zomervakantie geen slecht idee is. Uit onderzoek blijkt namelijk dat er liefst 5 keer meer suiker wordt geconsumeerd dan buiten de zomervakantie! IJsjes en suikerhoudende drankjes zijn hierbij de grootste boosdoeners! We vragen u vriendelijk om vooraf een afspraak te maken voordat u onze tandartsenpraktijk bezoekt. Op deze manier kunnen we ons beter voorbereiden en u een betere service bieden.

Onthoud dat regelmatige tandcontroles belangrijk zijn voor een gezonde glimlach. We verwelkomen u graag in onze tandartsenpraktijk!

Tandartsen nieuws

 • 24 april 2024

  KNMT Praktijkvisitatie: werken aan goede mondzorg

  Bij Sanitas tandheelkunde staat goede mondzorg voorop. Om te peilen hoe het met de kwaliteit van de geboden zorg staat, heeft Sanitas tandheelkunde zich laten visiteren. Dit is gebeurd via de Koninklijke
  Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde (KNMT), de beroepsvereniging van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen.

  Lees verder

 • 15 maart 2024

  Trots om deel uit te maken van het project “Sociale Tandarts” in Rotterdam!

  Trots om deel uit te maken van het project “Sociale Tandarts” in Rotterdam!

  Lees verder

 • 11 oktober 2023

  Onzichtbare beugels (aligners) – Invisalign

  Bij Sanitas Tandheelkunde blijven we streven naar de nieuwste behandelingen voor uw mondgezondheid. U kunt bij ons nu ook terecht voor onzichtbare beugels (aligners) – Invisalign.

  Lees verder