Trots om deel uit te maken van het project “Sociale Tandarts” in Rotterdam!

Vrijdag 15 maart 2024

Met dit initiatief hebben we het doel om tandheelkundige zorg toegankelijk te maken voor mensen die zich dit anders niet kunnen veroorloven vanwege financiële beperkingen. Dit kan variëren van mensen zonder ziektekostenverzekering tot mensen die onder de armoedegrens leven. In het kader van dit project bieden tandheelkundige professionals vrijwillig hun diensten aan om patiënten te behandelen, vaak tegen gereduceerde tarieven of zelfs kosteloos. Het doel is om bij te dragen aan het verbeteren van de mondgezondheid en de kwaliteit van leven van mensen die anders geen toegang zouden hebben tot de basis tandheelkundige zorg.

In dit kader hebben we ons als Sanitas Tandartsenpraktijk Aelbrechtskade belangeloos ingezet om diverse patiënten te helpen door het verlenen van tandheelkundige zorg. De behandelingen bestonden uit het verhelpen van pijn, voorkomen van grotere gebitsproblemen en het bieden van behandelplannen voor een beter kauwvermogen. Een kleine daad van vriendelijkheid kan een grote impact hebben op iemands leven.

We blijven streven naar toegankelijke gezondheidszorg voor iedereen.

Tandartsen nieuws

 • 24 april 2024

  KNMT Praktijkvisitatie: werken aan goede mondzorg

  Bij Sanitas tandheelkunde staat goede mondzorg voorop. Om te peilen hoe het met de kwaliteit van de geboden zorg staat, heeft Sanitas tandheelkunde zich laten visiteren. Dit is gebeurd via de Koninklijke
  Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde (KNMT), de beroepsvereniging van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen.

  Lees verder

 • 11 oktober 2023

  Onzichtbare beugels (aligners) – Invisalign

  Bij Sanitas Tandheelkunde blijven we streven naar de nieuwste behandelingen voor uw mondgezondheid. U kunt bij ons nu ook terecht voor onzichtbare beugels (aligners) – Invisalign.

  Lees verder

 • 28 augustus 2023

  Onze nieuwe tandheelkundige medewerker kindertandheelkunde!

  We zijn verheugd om om u voor te stellen aan Tugçe Seren Cengiz, een ervaren tandheelkundige
  medewerker die gespecialiseerd is in de tandheelkundige zorg voor kinderen. Tugçe versterkt ons
  team vanaf 4 september.

  Lees verder